BABETTE DE WIT

 

Dankzij haar ervaring als HR adviseur, Werving & Selectie Consultant , Loopbaanadviseur en Coach is Babette op veel trajecten inzetbaar.

Als coach en loopbaanadviseur maakt zij gebruik van diverse methoden en technieken. Deze worden ingezet afhankelijk van de persoon en zijn of haar hulpvraag. Het betreffen altijd maatwerktrajecten, waarbij van te voren duidelijke doelstellingen worden bepaald.

 

Kracht:

Babette is respectvol, to the point, af en toe confronterend met begrip en weet waar nodig op een juiste wijze te reflecteren, uit te dagen en te relativeren. Zij gaat op zoek naar de talenten en werkt waar mogelijk oplossingsgericht. Haar bezieling in dit vak wordt mede gevormd door een diep vertrouwen in de kracht en de uniciteit van ieder mens.

 

Naast dat zij goed kan luisteren en heldere feedback kan geven, is zij in staat om scherpe analyses neer te zetten, waarbij haar intuïtie haar zakelijke kant ondersteunt. Haar empatische vermogen en ontspannen manier van omgang, maakt dat men zich snel bij haar op zijn gemak voelt.