Bregje Giebels

 

Bregje heeft jarenlange professionele werkervaring op het gebied van managementondersteuning en secretariële dienstverlening in de meest uiteenlopende branches. Dit maakt haar voor ons team en voor onze klanten een waardevolle collega!

 

Haar werkstijl kenmerkt zich als professioneel en veelzijdig met oprechte aandacht voor klanten. Een zeer klantgerichte benadering die volledig past bij onze filosofie. Zij weet wat nodig is om onze norm van kwaliteit te borgen en verder door te ontwikkelen. Dankzij haar grote relativeringsvermogen blijft ze in drukke tijden onze rots in de branding!

 

Kracht:

Ze benut haar talenten optimaal door een mooie mix van planmatig werken en anticiperen. Samenwerken en voor eenieder klaarstaan, is een vanzelfsprekendheid.

De combinatie van ervaring, haar intuïtie, zorgvuldig- en betrokkenheid, maken haar een betrouwbare en prettige collega die op een efficiënte wijze communiceert, organiseert en mensen kan verbinden.

 

Sleutelwoorden die Bregje omschrijven zijn haar enthousiasme, oprechtheid, passie voor het vak, ordelijkheid, discipline en persoonlijke betrokkenheid, waardoor je direct een vertrouwd gevoel ervaart.