Femke derksen

 

Femke heeft na het afronden van haar universitaire studie Bedrijfseconomie, verschillende functies gehad in de financiƫle sector. Sinds 2010 is zij een professionele coach en heeft zij al heel veel mensen verder geholpen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling dankzij loopbaancoaching, persoonlijke coaching en coaching gericht op burn-out- en stresspreventie.

 

Dankzij haar bedrijfseconomische en financiƫle achtergrond en leidinggevende ervaring kent zij zowel de zakelijke als persoonlijke overwegingen van werkgevers en werknemers en is zij breed inzetbaar in zowel profit, non-profit, onderwijs en zorg.

 

Kracht:

Femke richt zich bij de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van individuen op het bereiken van hun levens- en loopbaandoelen. Haar kracht ligt erin het beste uit ieder mens te halen. Hierdoor wordt hun zelfvertrouwen en zelfsturing vergroot en ervaren mensen meer plezier en geluk in hun leven en in hun werk.

 

Respect voor ieder individu is haar uitgangspunt. Persoonlijke betrokkenheid, gelijkwaardigheid, warmte, respect en humor zijn kenmerkend voor haar. Zij werkt pragmatisch en doelgericht. Een coachinstrument waar zij veel mee werkt zijn coachspellen. Wanneer het voor mensen moeilijk is om hun innerlijke beleving te benoemen, kan een coachspel op een laagdrempelige manier de communicatie met het onbewuste op gang brengen.

 

Sinds juli 2014 is Femke bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) op Foundation niveau geaccrediteerd. Dit is een Europees keurmerk waaruit aantoonbare vereiste ervaring, deskundigheid en professionele ontwikkeling blijkt.