INGE VAN ALST

 

Inge levert een bijdrage aan en is de kartrekker van verbeter-ontwikkel- en verandertrajecten. Met haar achtergrond is zij in staat om uiteenlopende vraagstukken (operationeel-tactisch-strategisch) op zich te nemen. Dit kan variëren van een rol als HR-adviseur, het ontwikkelen en coachen van individuen tot het vervullen van een rol als (project)leider waar een afdeling in verandering moet worden aangestuurd. Haar jarenlange ervaring als HR-professional bij diverse profit en non-profit organisaties maken Inge een brede gespreks- en businesspartner die van toegevoegde waarde is voor management en medewerkers.

 

Kracht:

Zij is op haar sterkst als zij voor een organisatie op zelfstandige wijze complexe uitdagingen mag aangaan. Zij draagt van nature haar verantwoordelijkheden en neemt op natuurlijke wijze het voortouw. Door haar drive, openheid, toegankelijkheid, intuïtie, inzicht en enthousiasme lukt het haar mensen en organisaties in beweging te krijgen. Ze maakt gebruik van haar tweede natuur 'netwerken', zowel intern als extern gericht. Een organisatie in beweging, gericht op ontwikkeling en verbetering past het beste bij haar. Ze ondersteunt bij het nastreven van hetzelfde doel, door samenwerken en sparren. Ze komt tot haar recht in een open en transparante omgeving.

Inge is te omschrijven als leergierig, kwaliteitsgericht en collegiaal.  Een verbinder/netwerker en met een doel- en resultaatgerichte werkwijze. Haar zelf startend vermogen is groot en ze pakt zaken gemakkelijk en natuurlijk (gevraagd en ongevraagd) op. Verder is ze een echte doorzetter, daadkrachtig, communicatief vaardig, goed in de omgang met mensen en heeft ze leidinggevende kwaliteiten. Zij is een energiek persoon die graag werkt en door haar positieve instelling en veerkracht mooie resultaten behaalt.