Lyane Saarberg

 

De roots van Lyane liggen in de zakelijke dienstverlening, waar zij ruim 14 jaar werkte als leidinggevende, mentor en loopbaancoach.

 

Binnen onze intersectorale dienstverlening ligt haar focus op loopbaancoaching, leiderschapsontwikkeling en het begeleiden van verandertrajecten. Lyane komt het beste tot haar recht wanneer zij anderen mag mobiliseren, activeren en inspireren om zich te ontwikkelen tot zelfstandig professionals.

 

Bij loopbaantrajecten staat bij Lyane het individu en het persoonlijke vraagstuk centraal. De weg ernaartoe is elke keer een ander pad. Door individuele coaching en workshops begeleidt zij werknemers en leidinggevenden een stap verder bij reorganisaties en transities. Als bouwer laat zij individuen en teams excelleren en fungeert zij als verbindende partner op verschillende niveaus binnen de organisatie.

 

Kracht:

De kracht van Lyane is haar drive en daadkracht. Voor haar is het vanzelfsprekend dat het individu voorop staat in alles wat zij doet. Ze is een verbinder pur sang en streeft naar een gezonde balans tussen mens en resultaat. Dankzij haar praktische houding weet zij korte en lange termijnresultaten neer te zetten.

Lyane is een actief betrokken coach. Ze denkt mee en weet je op de juiste momenten te prikkelen om je kracht en talenten te vinden en handvatten aan te reiken om deze zo goed mogelijk in te zetten.

Vanuit gezonde nieuwsgierigheid is Lyane altijd op zoek naar verbeterpotentieel en kansen. Haar motto: ''Vanuit ieders kracht komt beweging tot stand.''