MARIËTTE SCHAPERS

 

Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in directie- en managementfuncties waarbij de continu veranderende arbeidsmarkt in combinatie met haar passie voor mensen altijd centraal stond, richtte zij in 2007

Bron-X op.

 

Haar visie is dat iedereen, jong en oud continu op zoek is naar een optimale benutting van zijn/haar talent en dat iedereen de ambitie heeft om te ontwikkelen. Haar passie is organisaties en individuen inzicht te bieden in talenten en anders te leren kijken naar de arbeidsmarkt zodat iedereen meedoet. Haar bevlogenheid zit in het ontwikkelen van mens en organisaties, begeleiden van uiteenlopende transities, werving- en selectieopdrachten en het individueel coachen van directieleden, leidinggevenden en talentvolle medewerkers. Als rode draad door haar werk loopt haar specialisme: TALENTMANAGEMENT.

 

Kracht:

Haar kracht is haar betrokkenheid bij elke opdrachtgever ongeacht de branche en bij elk individu ongeacht leeftijd, niveau of achtergrond. Moeiteloos schakelt zij van bestuur naar werkvloer. Ze weet complexe strategische plannen, concreet te vertalen in logische stappen voor medewerkers met helderheid in gewenst gedrag. Van WAT? naar HOE!

Haar drive is haar overtuiging dat succes altijd volgt bij werkplezier en betrokkenheid. Ze geeft individuen vertrouwen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Ze is klantgericht, daadkrachtig, doortastend, verbindend, duidelijk en integer. Haar focus ligt altijd op het best haalbare resultaat bij alles wat zij doet.