Silke Slaats-Van Uden

 

Dankzij haar jarenlange ervaring als HR adviseur bij zowel profit als non-profit organisaties is zij op veel trajecten inzetbaar.

Of dit nu op het gebied van loopbaan coaching, mobiliteitsbegeleiding, coaching en HR-advisering, mediation, vertrouwenspersoon of begeleiding bij uit dienst is, zij helpt u graag verder. Ook kan zij op natuurlijke wijze het voortouw nemen in een rol als (project)leider van een afdeling, al dan niet in verandering, welke moet worden aangestuurd.

 

Kracht:

Silke heeft een enorm inlevingsvermogen, oprechte interesse, luisterend vermogen en een sterke intuïtie. Hierdoor voelt ze snel aan wat nodig is. Door haar enthousiasme en empathisch vermogen weet ze het vertrouwen van eenieder te winnen.

Ze weet mensen te inspireren zodat zij zich kwetsbaar leren opstellen, snappen dat dichtbij jezelf blijven je het verst zal brengen en ze helpt tot inzichten te komen waarna mensen zelf gerichte keuzes kunnen maken. Mensen positief benaderen, laten ontdekken waar hun kracht zit en laten groeien is waar ze energie van krijgt.

 

Ze komt tot haar recht in een open en transparante omgeving. Ze is een doener en weet snel en praktisch vertaalslagen te maken. Ze pakt zaken gemakkelijk en natuurlijk op. Haar ontspannen manier van omgang maakt dat men zich snel bij haar op haar gemak voelt.  Ze stelt zich kritisch op en zet mensen in beweging. Ze werkt vanuit de overtuiging dat iedereen alles in huis heeft om zijn eigen vraagstuk op te lossen.

Blijf open staan en blijf je verwonderen!